Klaus Fuks, fizikani gjenial që spiunoi për sovjetikët
Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 8 [name] => Blog [slug] => blog [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 8 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 2788 [filter] => raw [cat_ID] => 8 [category_count] => 2788 [category_description] => [cat_name] => Blog [category_nicename] => blog [category_parent] => 0 ) )
 • Blog
 • Klaus Fuks, fizikani gjenial që spiunoi për sovjetikët

  Ai ishte jo vetëm një spiun i sovjetikëve, por edhe një shkencëtar i shquar që.

  Vatrat e nxehta gjeopolitike të vitit 2019
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 8 [name] => Blog [slug] => blog [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 8 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 2788 [filter] => raw [cat_ID] => 8 [category_count] => 2788 [category_description] => [cat_name] => Blog [category_nicename] => blog [category_parent] => 0 ) )
 • Blog
 • Vatrat e nxehta gjeopolitike të vitit 2019

  Në qoftë se 2018-a, ishte një vit i shenjuar nga sfidat ndërkombëtare që zienin së.

  Kompleksi i Kasandrës në mitologji, psikologji dhe botën moderne
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 8 [name] => Blog [slug] => blog [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 8 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 2788 [filter] => raw [cat_ID] => 8 [category_count] => 2788 [category_description] => [cat_name] => Blog [category_nicename] => blog [category_parent] => 0 ) )
 • Blog
 • Kompleksi i Kasandrës në mitologji, psikologji dhe botën moderne

  Kompleksi i Kasandrës, quhet dukuria ku njerëzit parashikojnë lajme të këqija, ose kur këto paralajmërime.

  Demokracia kundër sundimit të ligjit
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 8 [name] => Blog [slug] => blog [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 8 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 2788 [filter] => raw [cat_ID] => 8 [category_count] => 2788 [category_description] => [cat_name] => Blog [category_nicename] => blog [category_parent] => 0 ) )
 • Blog
 • Demokracia kundër sundimit të ligjit

  Populistët e Evropës Lindore nuk e kanë qejf sundimin e ligjit, ai shihet si diçka,.

  Parashikimi i botës për vitin 2019
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 8 [name] => Blog [slug] => blog [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 8 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 2788 [filter] => raw [cat_ID] => 8 [category_count] => 2788 [category_description] => [cat_name] => Blog [category_nicename] => blog [category_parent] => 0 ) )
 • Blog
 • Parashikimi i botës për vitin 2019

  Analistët e “Financial Times” kanë publikuar parashikimet e tyre për këtë vit të ri, nga.

  Të kthesh kokën pas, botës i ka mbetur ora në të kaluarën
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 8 [name] => Blog [slug] => blog [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 8 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 2788 [filter] => raw [cat_ID] => 8 [category_count] => 2788 [category_description] => [cat_name] => Blog [category_nicename] => blog [category_parent] => 0 ) )
 • Blog
 • Të kthesh kokën pas, botës i ka mbetur ora në të kaluarën

  Politikanët e kanë shfrytëzuar gjithmonë të kaluarën. Por tani, si vendet e pasura ashtu edhe.

  Britania më në fund përballet me realitetin
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 8 [name] => Blog [slug] => blog [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 8 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 2788 [filter] => raw [cat_ID] => 8 [category_count] => 2788 [category_description] => [cat_name] => Blog [category_nicename] => blog [category_parent] => 0 ) )
 • Blog
 • Britania më në fund përballet me realitetin

  Është pothuajse situatë e mjaftueshme për të lënë një ndjenjë keqardhje. Pothuajse. Sepse May bëri.

  BE përgatitet për një 2019-të të vështirë
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 8 [name] => Blog [slug] => blog [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 8 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 2788 [filter] => raw [cat_ID] => 8 [category_count] => 2788 [category_description] => [cat_name] => Blog [category_nicename] => blog [category_parent] => 0 ) )
 • Blog
 • BE përgatitet për një 2019-të të vështirë

  Duke i përmbledhur këto sfida, presidenti i Këshillit Evropian, Donald Tusk, ka vënë në dukje.

  Duhet parë me shumë kujdes teksti i këngës, një herë ndarje territoriale, pastaj bashkim
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 8 [name] => Blog [slug] => blog [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 8 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 2788 [filter] => raw [cat_ID] => 8 [category_count] => 2788 [category_description] => [cat_name] => Blog [category_nicename] => blog [category_parent] => 0 ) )
 • Blog
 • Duhet parë me shumë kujdes teksti i këngës, një herë ndarje territoriale, pastaj bashkim

    Ndonëse muzika mund të tingëllojë e këndshme, duhet shikuar me shumë kujdes tekstin e.

  'Kufoma të pakallura'! Bledi Mane 'shpërthen' ndaj Metës e Kryemadhit: Jeni vrasës si Nexhmije dhe Enver Hoxha, ua njoh kriminelët
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 8 [name] => Blog [slug] => blog [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 8 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 2788 [filter] => raw [cat_ID] => 8 [category_count] => 2788 [category_description] => [cat_name] => Blog [category_nicename] => blog [category_parent] => 0 ) )
 • Blog
 • ‘Kufoma të pakallura’! Bledi Mane ‘shpërthen’ ndaj Metës e Kryemadhit: Jeni vrasës si Nexhmije dhe Enver Hoxha, ua njoh kriminelët

  I njoh Monen e Liken dhe ua njoh biznesmenet dhe kriminelet qe mbajne ne presidencë.

  WhatsApp Denonco tek Pamfleti