10 arsyet pse Edi Ramën e rrëzon vetëm Partia Socialiste
Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 5 [name] => Editorial [slug] => editorial [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 5 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 132 [filter] => raw [cat_ID] => 5 [category_count] => 132 [category_description] => [cat_name] => Editorial [category_nicename] => editorial [category_parent] => 0 ) )
 • Editorial
 • 10 arsyet pse Edi Ramën e rrëzon vetëm Partia Socialiste

  Partia Socialiste nuk ka rrugë tjetër për të mbajtur pushtetin përveçse të riorganizohet brenda vetes.

  Ngërdheshja para "kafshatës" është vrastare
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 5 [name] => Editorial [slug] => editorial [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 5 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 132 [filter] => raw [cat_ID] => 5 [category_count] => 132 [category_description] => [cat_name] => Editorial [category_nicename] => editorial [category_parent] => 0 ) )
 • Editorial
 • Ngërdheshja para “kafshatës” është vrastare

  Oh sa lumturi po na shohin sytë! Fëmijët e dy familjeve kryesore politike në vend.

  Pyetja 1 milion dollarëshe për Edi Ramën
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 5 [name] => Editorial [slug] => editorial [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 5 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 132 [filter] => raw [cat_ID] => 5 [category_count] => 132 [category_description] => [cat_name] => Editorial [category_nicename] => editorial [category_parent] => 0 ) [1] => WP_Term Object ( [term_id] => 12 [name] => Kryesore [slug] => kryesore [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 12 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 4143 [filter] => raw [cat_ID] => 12 [category_count] => 4143 [category_description] => [cat_name] => Kryesore [category_nicename] => kryesore [category_parent] => 0 ) )
 • Editorial
 • Kryesore
 • Pyetja 1 milion dollarëshe për Edi Ramën

  Viti që lamë pas, por jo vetëm, është viti i vdekjes së ekonomisë formale dhe.

  Çfarë po i dhuron kryeministrit të të pasurve, viti i tepsisë?
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 5 [name] => Editorial [slug] => editorial [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 5 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 132 [filter] => raw [cat_ID] => 5 [category_count] => 132 [category_description] => [cat_name] => Editorial [category_nicename] => editorial [category_parent] => 0 ) )
 • Editorial
 • Çfarë po i dhuron kryeministrit të të pasurve, viti i tepsisë?

  Po gjatë këtij viti u hartuan projektet monstruoze të tre inceneratorëve të cilët lëshonin miliona.

  Rajhu i tretë dhe fillimi i fundit
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 5 [name] => Editorial [slug] => editorial [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 5 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 132 [filter] => raw [cat_ID] => 5 [category_count] => 132 [category_description] => [cat_name] => Editorial [category_nicename] => editorial [category_parent] => 0 ) [1] => WP_Term Object ( [term_id] => 12 [name] => Kryesore [slug] => kryesore [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 12 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 4143 [filter] => raw [cat_ID] => 12 [category_count] => 4143 [category_description] => [cat_name] => Kryesore [category_nicename] => kryesore [category_parent] => 0 ) [2] => WP_Term Object ( [term_id] => 13 [name] => Lajmi i Ditës [slug] => lajmi-i-dites [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 13 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 294 [filter] => raw [cat_ID] => 13 [category_count] => 294 [category_description] => [cat_name] => Lajmi i Ditës [category_nicename] => lajmi-i-dites [category_parent] => 0 ) [3] => WP_Term Object ( [term_id] => 19091 [name] => Titra [slug] => titra [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 19091 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 249 [filter] => raw [cat_ID] => 19091 [category_count] => 249 [category_description] => [cat_name] => Titra [category_nicename] => titra [category_parent] => 0 ) )
 • Editorial
 • Kryesore
 • Lajmi i Ditës
 • Titra
 • Rajhu i tretë dhe fillimi i fundit

  Me ndryshimet e bëra ditën e premte, është e vërtetë që Edi Rama i habiti.

  Shuplaka është ledhatim mor kopuk!
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 5 [name] => Editorial [slug] => editorial [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 5 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 132 [filter] => raw [cat_ID] => 5 [category_count] => 132 [category_description] => [cat_name] => Editorial [category_nicename] => editorial [category_parent] => 0 ) [1] => WP_Term Object ( [term_id] => 12 [name] => Kryesore [slug] => kryesore [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 12 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 4143 [filter] => raw [cat_ID] => 12 [category_count] => 4143 [category_description] => [cat_name] => Kryesore [category_nicename] => kryesore [category_parent] => 0 ) )
 • Editorial
 • Kryesore
 • Shuplaka është ledhatim mor kopuk!

  Tani për një vit populli do të kuptojë kush janë këta dordolecë të rinj, pastaj.

  Tre ëndrrat e Alfred Pezës
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 5 [name] => Editorial [slug] => editorial [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 5 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 132 [filter] => raw [cat_ID] => 5 [category_count] => 132 [category_description] => [cat_name] => Editorial [category_nicename] => editorial [category_parent] => 0 ) [1] => WP_Term Object ( [term_id] => 12 [name] => Kryesore [slug] => kryesore [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 12 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 4143 [filter] => raw [cat_ID] => 12 [category_count] => 4143 [category_description] => [cat_name] => Kryesore [category_nicename] => kryesore [category_parent] => 0 ) )
 • Editorial
 • Kryesore
 • Tre ëndrrat e Alfred Pezës

  Ëndrra e parë, të bënte 1milion euro Bëri si bëri, ku me fshehje pasurie, ku.

  Rilind censura, Rama bën gati persekutorët për goditjen e portaleve
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 5 [name] => Editorial [slug] => editorial [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 5 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 132 [filter] => raw [cat_ID] => 5 [category_count] => 132 [category_description] => [cat_name] => Editorial [category_nicename] => editorial [category_parent] => 0 ) )
 • Editorial
 • Rilind censura, Rama bën gati persekutorët për goditjen e portaleve

  Precedenti i vlerës së dyfishtë të Kryetarit është krijuar në momentin e ndarjes së rrjeteve.

  Reagoni o shtete shqiptare!
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 5 [name] => Editorial [slug] => editorial [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 5 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 132 [filter] => raw [cat_ID] => 5 [category_count] => 132 [category_description] => [cat_name] => Editorial [category_nicename] => editorial [category_parent] => 0 ) )
 • Editorial
 • Reagoni o shtete shqiptare!

  Problematikat e brendshme në Kosovë dhe në Shqipëri nuk janë justifikim për mosreagimin ndaj kërcënimeve.

  Fati i një qyqari, Edi Rama po endet si fantazmë!
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 5 [name] => Editorial [slug] => editorial [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 5 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 132 [filter] => raw [cat_ID] => 5 [category_count] => 132 [category_description] => [cat_name] => Editorial [category_nicename] => editorial [category_parent] => 0 ) )
 • Editorial
 • Fati i një qyqari, Edi Rama po endet si fantazmë!

  Rama po endet si fantazmë në disa fakultete për tri arsye: 1. Të çorodisë studentët.

  WhatsApp Denonco tek Pamfleti