Gjithë lagjia pa drita, por sarajet e këtij politikani që “po i bie bretku” për shqiptarët ndriçojnë

Politikanët shqiptarë kanë ndërtuar një Shqipëri aq të keqe aq sa na rrezikon çdo ditë. Ne si qytetarë edhe në vitin 2019 lutemi për pakëz dritë, ndërkohë që “të dhembshurit” në kohë fushatatsh e kanë zgjidhur hallin e tyre.

Ndërsa banorë e rrugës “Dervish Hima”, pas stadiumit Qemal Stafa Tiranë vuajnë mungesën e enrgjisë, kjo kurrsesi nuk mund të shqetësojë kreun e opozitës Lulzim Basha. Pas dy kateve dhe ashensorit privat, duket se ka zgjidhur për veten e tij edhe problemin e gjithë shqiptarëve.

Shqipëria është “groposur” në portofolin e kësaj race, por një ngrehinë e ndërtuar keq, mund të shkojë kohë duke u lëkundur, por ajo patjetër një ditë do të rrëzohet.Loading...
Loading...
Loading...

ligji 35
WhatsApp Denonco tek Pamfleti