Harbohen Roza Lati & Niko Komani: Skena të pa hijshme në club

Harbohen Roza Lati & Niko Komani: Skena të pa hijshme në club

Daljet e personazheve publike janë të shumta e të mbushura me aktivitet. Është kjo një formë e mirë marketingu për vetë ata dhe atë se cfarë bëjnë.

Na qëllon ti ndeshim shpesh në ambjente publike si dhe ti ndjekim në postimet që bëjnë. Së fundmi nga insta storyt e postuara shikohen dy miqtë, Roza Lati & Niko Komani në orët e vona të mbrëmjes, me sjellje të pa hijshme në club nate.

Siç duket ata kanë qënë duke u argëtuar mes miqsh dhe nën efektin e alkolit janë bërë pjesë e videove të shkurtra duke lënë nam.

Se mos është hera e parë!/ Pamfleti

usa
Loading...
Loading...


ligji 35 ligji 35
WhatsApp Denonco tek Pamfleti