Kryeministri e tepron me Photoshop-in, gjithë rrjeti po tallet me të

Kryeministri e tepron me Photoshop-in, gjithë rrjeti po tallet me të

Kryeministri australian, Scott John Morrison është vënë në qendër të kritikave, pasi është kapur mat duke përdorur  Photoshop-in keq. Një gabim në modifikimin e një fotoje ka bërë që kryeministri australian ta gjejë veten me dy këpucë të majta.

Në foto ai shfqej me familjen e tij, bashkëshorten, dy vajzat e tij dhe qenin, por gjithë vëmendjen e kanë marrë këpucët e tij. Kurse zëdhënësi i tij ka thënë që fotoja e kryeministrit është modifikuar pa konsensusin e tij. Por ky gabim nuk ka kaluar lehtësisht, pasi në rrjet kanë filluar memet, që tallen me kryeministrin.

 Loading...
Loading...
Loading...

ligji 35
WhatsApp Denonco tek Pamfleti