“Ma.stur.bohe.m 10 herë në ditë”, 28-vjeçarja tregon si është jeta e saj me lodrat e se.ks.it që ka harxhuar gjithë pasurinë për to

“Ma.stur.bohe.m 10 herë në ditë”, 28-vjeçarja tregon si është jeta e saj me lodrat e se.ks.it që ka harxhuar gjithë pasurinë për to

Elysia Downings është e varur nga përdorimi i lodrave seksuale. Ajo mastrubohet deri në dhjetë herë në ditë dhe është shprehur se nuk dëshiron të dashur pasi nuk e ka të nevojshme. 28-vjeçarja ka krijuar varësi ndaj lodrave të seksit, ku ka dashur t’i përdorë qëkur ka qenë 13 vjeçe.

Gjatë viteve ajo harxhoi më shumë se 3000 paund në hobin e saj.

Elysia thotë:

Kur isha 13 vjeç nuk kisha lodra seksi, kështu që përdorja sende shtëpiake në vend të masazheve, përdorja furçat e dhëmbëve, çdo gjë që vibratonte.”

Ajo ka një djalë gjashtëvjeçar dhe ndihet shumë e vetmuar edhe pse e plotëson veten e saj nëpërmjet lodrave të seksit.

28-vjeçarja shton:

Djemtë duhet të pranojnë se çdo gjë me bateri gjithmonë e bën punën më të shpejtë dhe më efikase. Njëri hodhi vibratorin tim nga dritarja. Ai nuk e pëlqeu faktin që përdor lodrat e mia kur ai nuk ishte aty.
Sa më shumë që përdor lodrat e mia, aq më shumë unë bëhem e varur. Është e ngjashme me varësinë ndaj cigares. Lodrat e seksit kurrë nuk ma thyejnë zemrën time.”

 

usa
Loading...
Loading...


ligji 35 ligji 35
WhatsApp Denonco tek Pamfleti