Make up-artistja e Vip-eve tallet me dialektin e Tropojës në emision

Make up-artistja e Vip-eve tallet me dialektin e Tropojës në emision

Merita Merja është make-up artistja e cila u bë pjesë e skandalit publik për prostitucion në sallonin e saj.

E ftuar së fundmi në “Why Not”, duke treguar për marrëdhënien me klientët “vip”, foli dhe për raste të njerëzve të thjeshtë.

Ajo çfarë bëri përshtypje ishte mënyra se si make-up artisja filloi të tregonte rastin e një klienti të pa kënaqur nga rezultati i punës së saj, në dialektin tropojan. Çifti në fjalë ishin nga Tropoja.

Klienti i kishte kërkuar ti kthente paratë sepse nuk i kishte pëlqyer puna, por Merita i ishte përgjigjur që edhe sikur të “bashkohej qielli me tokën”, ajo nuk ja kthente paratë. Rrëfimi ishte i shoqëruar me nota tallëse, në dialekt.

usa
Loading...
Loading...


ligji 35 ligji 35
WhatsApp Denonco tek Pamfleti