Në këtë vend të Shqipërisë ka vite që nuk bëhet më asnjë dasmë, arsyeja është prekëse

Në këtë vend të Shqipërisë ka vite që nuk bëhet më asnjë dasmë, arsyeja është prekëse

Në Kryevidh, prej vitesh nuk bëhen dasma. Në fshat ka rreth 300 shtëpi, por nëpër rrugë sheh dyer të mbyllura. Në 60 familjet që kanë mbetur, dyert më së shumti i hapin të moshuarit.

Fermerët braktisën tokat dhe shkuan emigrantë, ndërsa të tjerë nuk janë kthyer nga qytetet ku përfunduan studimet.

Prindërit e mbetur në Kryevidh të Kavajës jetojnë me frikën se, pas tyre, në fshatin e braktisur do të pllakosë heshtja.

usa
Loading...
Loading...


ligji 35 ligji 35
WhatsApp Denonco tek Pamfleti