Qokë për Qokë: Pasi e ftoi në emision make-up artistja e pret në sallon për ti veshur vellon

Show bizz-i sot është shndërruar në ”punë qokash”! 

Roza Lati e ka deklaruar që median e ka kthyer në biznes dhe siç duket në të tillë e ka shndërruar dhe emisionin që drejton. Puntatën e sotme kishte të ftuar make-up artisten e vipave duke nxjerrë në pah punën e saj dhe duke u munduar ti nxjerrë ndonje të pa larë për klientet vipe.

Merita e lumtur për praninë e saj në emision nuk heziton ta ftojë Rozën në sallon për ti veshur fustanin e nusërisë dhe për ti realizuar një make-up profesional, të cilin sigurisht Roza do ta ekspozojë në rrjetet sociale.

Punë qokash ky muhabet!

usa
Loading...
Loading...


ligji 35 ligji 35
WhatsApp Denonco tek Pamfleti