Terri i pseudo-cubave të Rilindjes nuk e tremb rininë, përshkallëzohet protesta studentore

Terri i pseudo-cubave të Rilindjes nuk e tremb rininë, përshkallëzohet protesta studentore

Terri  i pseudo-cubave të Rilindjes nuk e tremb rininë, përshkallëzohet protesta studentore

Edi Rama dhe shpura e degjeneruar në thundrën e tij janë më të trembur se kurrë nga protesta studentore. Ndërkohë që studentët e Fakultetit Ekonomik  po bënin organizimin për mbledhjen e radhës në ambientet e fakultetit, është fikur energjia elektrike.

Pas kësaj studentët kanë vendosur të përshkallëzojnë revoltën e tyre dhe  ta zhvillojnë mbledhjen me qirinj.

Pseudo-cubat e Rilindjes me këto akte të errëta nuk frikësojnë rininë, por vetëm tregojnë tmerrin e tyre.

Terri i Rilindjes nuk e tremb zërin e lirë studentor dhe nuk e zbraps  në asnjë formë.

Errësira vetëm do i lëshojë edhe më shpejtë në greminën, që kanë  përpara syve.Loading...
Loading...
Loading...

ligji 35
WhatsApp Denonco tek Pamfleti